FAQs

Vad är kvaliteten på våra klockor?

Vi har både asiatiska och högklassiga replikklockor i Schweiz.

Vad är skillnaden mellan schweiziska och asiatiska Rolex-klockor?

Skillnaden mellan schweiziska och asiatiska klockor är den rostfria stålkvaliteten som används, liksom tillverkningsprocessen och maskinerna. Det asiatiska klockbandet är 316L stål medan det schweiziska klockbandet är mer rost- och korrosionsbeständigt men samtidigt dyrare och mer komplicerat att producera. Schweiziska klockor tillverkas på maskiner som är klonade för att matcha schweizisk teknik och standarder. Därför kan man förvänta sig högre precision och efterbehandling.

Kan du skicka mig fler bilder av önskad modell?

Visst, du kan skicka länken eller det fullständiga namnet på produkterna till kundtjänst för att fråga fler bilder.

Kör second hand smidigt eller tickar?

För automatiska rörelser sveper second hand med en hastighet på 21600 bph, för kvartsrörelse markerar second hand.

Får jag ett spårningsnummer?

Så snart klockan skickas kommer du att få ett e-postmeddelande med spårningsnumret och en URL för att spåra ditt paket. Vi levererar med EMS eller annan leveransmetod som kan förvänta dig din klocka på kortast möjliga tid.

Levereras klockan med originalförpackning och papper?

För att undvika höga frakt- och produktkostnader levereras klockan utan märkesboxen. Om du vill lägga till en ruta i din beställning kan du göra det på produktsidan.

Hur snabb är leveranstiden?

När betalningen har bekräftats kommer vi att behandla din beställning inom 3-7 arbetsdagar, sedan skickar vi via EMS / andra expressföretag som tar 15-25 dagar (USA) för att levereras till din dörr, om andra länders leveranstid du kan be kundtjänst om hjälp.

Kan jag betala med mitt VISA / Mastercard-kort?

Vi uppmuntrar människor att använda Bitcoin och Western Union, eftersom Visa och MasterCard-policyn strider mot replikprodukter, men vi behandlar Paypal / Visa / MasterCards under begränsade tider. Om du inte hittade alternativet, kom tillbaka en annan gång och kontakta kundtjänst .

Levererar du till mitt land?

Ja, vi levererar över hela världen. När betalningen har bekräftats är behandlingen normalt 3-7 arbetsdagar och leveransen tar vanligtvis 15 till 25 arbetsdagar, beror på vilket land du befinner dig i.
Obs: Ibland finns det en överbelastning i lagret och bearbetningstiden kan ta 4 eller 10 dagar.

Vilken rörelse har klockorna?

Beroende på klockans kvalitet har våra klockor asiatiska eller högkvalitativa ETA-schweiziska rörelser.

Är klockorna vattentäta?

Alla våra klockor i asiatisk kvalitet är vattentåliga men inte vattentäta. Vi rekommenderar inte att du tar det till duschrum eller pool. Att ta klockorna under vattnet återkallar deras garanti.
Om du behöver det vattentätt kan du kontakta vår kundtjänst för att lägga till en extra vattentät enhet till din klocka med endast 30 $. Och det vattentäta djupet skulle vara 10 meter eller så.

Hur spårar jag min beställning?

Efter att paketet har skickats kommer vi att skicka spårningsnumret till dig eller så kan du kontakta vår kundtjänst för spårningsinformation.
Webbplats för leveransspårning: https://t.17track.net.

Hur gör jag en beställning?

1.Gör en beställning på webbplatsen.
2. Ge produktlänkar eller bilder av klockan som du behöver, vi beräknar priset och ger dig Western Union-kontouppgifter som du kan överföra.
Tips: efter betalning, ange din leveransadress och MTCN-nummer så att vi kan behandla din beställning inom kort. Kontakta oss om du har frågor.

Vad är din returpolicy?

Efter att ha mottagit varorna, inom 30 dagar, om du inte är nöjd kan du kontakta kundtjänst  för att begära återbetalning. (Utgångspunkten är att du aldrig har använt den).
Återbetalningsprocess: kontakta kundtjänst och få returadressen.
När vi har tagit emot varorna och kontrollerat dem, om klockan är helt ny, aldrig sliten, ordnar vi en återbetalning omedelbart och det behöver 8-20 dagar att återbetala pengarna till ditt kort.

Är din webbplats säker?

Vi kommer att ge dig ett spårningsnummer efter att du beställt, du kan spåra paketet hela vägen, så oroa dig inte för det. Dessutom är all din personliga information som du använde på vår webbplats konfidentiell.

Hur kan jag ställa in tid och datum?

Du kan kontakta vår kundtjänst för inställning av videor.

Vad kostar klockan?

Till exempel betyder 138,00 138,00 $.

Om du har någon kupong?

Vi har en kupong för nya kunder, och om vi köper mer än 3 klockor, kommer vi att erbjuda det bästa priset.
Du kan kontakta vår kundtjänst för detaljer.

Vad ska jag göra om jag inte fick min klocka?

Om paketet inte anländer (beslagtagna av tullen eller förlorat) kan du kontakta vår kundtjänst för att begära återbetalning eller skicka om.

Fungerar kronografen?

För schweizisk automatisk klocka och kvartsklocka kan kronografen fungera; om asiatisk rörelse automatisk klocka, är kronografen fungerar inte. Du kan kontakta vår kundtjänst  för mer information.

Varför går min beställning inte igenom?

1. Ibland blockerar banken transaktionen på grund av den riskabla utländska transaktionen. Kontakta vår kundtjänst .
2. ditt kort är inte auktoriserat. Kontakta vår kundtjänst för hjälp.
3. Om det totala orderbeloppet överstiger 1 000 USD kommer det att vara föremål för bankrestriktioner. Vi rekommenderar att du kontaktar kundtjänst och använder Western Union eller Bitcoin för att betala förmånsbehandling.

Hur skulle jag veta att min beställning går igenom?

Efter din beställning får du ett bekräftelsemail. Vi meddelar dig status för din beställning. Så nämn ditt e-postmeddelande.

Accepterar du anpassning?

Ja, om du har några speciella behov, kontakta vår kundtjänst . Vi kommer att göra vårt bästa för att tillfredsställa dig.

Vad ska jag göra om jag har en stor handled?

Om du har en stor handled och behöver extra länkar kan du kontakta vår kundtjänst för att lägga till ytterligare ett band till din beställning eller så hittar du det på vår webbplats ”tillbehör”.

Om jag gjorde fel beställning, vad ska jag göra?

1. om du fyller i fel adress kan du kontakta vår kundtjänst för att ändra den.
2. om du valde fel klocka eller fel storlek kan du också kontakta vår kundtjänst.
Tips: kontakta vår kundtjänst inom 3 dagar efter din beställning. Om varorna har skickats ut måste du ta ansvar för det själv.

Varför rörde sig inte klockan när jag fick den?

Ibland måste automatisk klocka lindas manuellt. Du kan kontakta vår kundtjänst för undervisning i video.

Still question? Leave it here Your email address will not be published. Required fields are marked (*)

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]